Mine 3 Blogging Tips

Et fængende og lækkert design
Det behøver ikke se professionelt ud, men det skulle jo gerne kunne fange læseren via deres førstehåndsindtryk. Simpelt, vise din stil, lækkert og ikke fylde for meget. Det kan gøres simpelt. Nøjs med et toplogo og en simpel baggrund.

Jeg har prøvet mig frem i rigtig mange år (siden 90'erne) med forskellige typer designs. Både virkeligt farverige, animerede, minimalistiske og crazy designs. Jeg elsker at eksperimentere og se hvad der fænger mest uden at tage overhånd fra de indlæg der er på bloggen. Jeg har langt om længe fundet er design der er 100% mig og som har den perfekte dosis af det hele. :)

HUSK det personlige!
Nu er jeg jo en stor fortaler for at bloggeren bag bloggen ikke skal forsvinde helt, så for mig er det utroligt vigtigt at man kan se personligheden i de indlæg der bliver skrevet. Synes det er synd hvis de personlige blogs ender med at forsvinde. Derfor er mit tip, at man på ingen måde må miste sig selv i det man laver. Det er synd at så mange bloggere er gået hen og blevet udelukkende reklamesøjler. KOM MED DE PERSONLIGE INDLÆG!

Gode billeder
Jeg synes personligt at det er vigtigt med nogle lækre billeder i de indlæg man smider op. Jeg siger ikke at det er et must i HVERT indlæg, men en gang imellem er det lækkert at se nogle skønne billeder. Derfor må man jo gerne gøre lidt ud af dem. Jeg går selv meget op i at gøre mine billeder præsentable, og har også skrevet et indlæg hvor jeg giver nogle forslag til hvordan man kan lave nogle lækre af slagsen. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Faktisk er designet slet ikke så vigtigt. Det handler i langt højere grad om dit indhold. Så længe du har en masse indhold, så bliver din side også automatisk (mere eller mindre) populær. En anden vigtig ting er også ikke, at gøre den for intern. "Så sagde Henrik det som han altid gør" er der ikke så mange der kan relatere til andet end dig selv, og selvom det er personligt, så er det ikke noget der falder i god jord hos læserne - De vil være med og kunne relatere!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu er det hvad JEG synes der er vigtigt - og jeg gider personligt ikke besøge en blog hvor designet slet ikke hænger sammen da det er forvirrende for mit øje. Og det med det personlige, så er jeg enig langt henne af vejen, men derfor skal man stadig gøre det personligt hvis det skal fange MIN interesse. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)