Mine Favoritter - Eurovision 2014

Desværre så kommer jeg nok ikke til at se finalen på lørdag, men så kan jeg altid se genudsendelsen søndag. :) Og jeg har jo mine favoritter. :D Og nej vores sang i år er på ingen måder en favorit. Sorry. Jeg synes bare det hurtigt bliver for sukkersødt. Det må gerne være lidt crazy, totalt anderledes og uventet. :D
Ungarn

Holland

Grækenland

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Jeg er helt tosset med den fra Holland.. og så kan jeg faktisk godt li den fra østrig.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fra Østrig er jeg stadig ikke så glad for, selvom den vandt, men jeg er derimod vild med det statement han kommer med. :D

   Slet
  2. Jeg har det lidt på samme måde.. Østrigs sang var i mine øjne ikke den bedste, men selve budskabet, personligheden osv var bare en smuk helhed.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)