På min ønskeliste fra Zizzi


Trøje 199,95,- (HER) | Leggings 249,95,- (HER)

Jeg har lige siden jeg har set denne skønne blå bluse i Zizzi i Svendborg været totalt in looooove! Den er simpelthen bare så SKØN! Vil så ufatteligt gerne have den. Og så er der de skønne leggings. Desværre fåes de ikke længere i min størrelse, men jeg har altid gerne ville have nogen alla disse, så håber jeg en dag har råd når jeg finder nogen lignende. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Har den blå bluse.. og havde den på i byen i lørdags... Elskeeeer den <3 Hvis du finder hul i økonomien.. så køb den søde!!
  Knus Stinna

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv øv! De har den ikke længere. ),: *Tud*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)