Shamballa Armbånd fra William P.

Jeg har virkelig en svaghed for de skønne shamballa armbånd, og jeg ville ønske jeg havde en MASSE i alle mulige farver. :D Så havde man et til et hvert outfit, begivenhed og humør. Kunne være virkelig lækkert. Men desværre har jeg kun 3 inkl. dette fra William P.. Dette er dog det eneste jeg har med de såkaldte knob-bindinger. De andre 2 er bare med en tråd gemmen perlerne.

Dette er virkelig lækkert, og så synes jeg det er lidt blærret med perlen ved "låsen" hvor de har fået trykt deres navn ind i. Gør det lige lidt ekstra specielt. :D

Men som sagt så vil jeg vildt gerne have lidt flere. Gerne et hvidt, et blåt, et koralfarvet og måske endda et brunt. :D og ved I hvad? De har faktisk 25% rabat i hele maj måned, så jeg synes da at I skulle smutte ind og tjekke deres udvalg ud. :D Kunne jo være der var et eller flere der faldt i jeres smag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)