Skrællet af til benet

I anledningen af mit besøg på kommunen i dag, har jeg valgt at offentliggøre de røntgenbilleder jeg har fået taget hos kiropraktoren, som de også får smidt i deres stramme fjæs derinde. Viser også det af min hånd med knuden igen, som jeg skal have opereret inden længe. Det skal selvfølgelig også med som bevismateriale. Derudover får de ALLE mine sygehus-journaler så de ikke kan komme og sige at jeg bare finder på det jeg siger af fri fantasi!

På billederne har jeg skrevet lidt tekst, men det jeg ikke har påpeget er de ryghvirvler der er noget galt med, da man ikke ville kunne forstå billederne uden at have en smule forstand på det, så tænker ikke I ville få noget ud af det alligevel. Men det er meget tydeligt at se hvor skæv jeg er i det hele og hvor der burde være svaj, hvor der ikke er, og hvor der er for meget svaj, hvor det gerne skulle være mere rettet ud.

Tænk sig - jeg kunne måske have været 10-15 cm højere hvis ikke min ryg var så sammensunken! OMG! Så skulle jeg ikke være sådan en lav skid. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)