Fantastiske Smykker fra Spirit Icons


Jeg er utroligt kræsen når det kommer til smykker, og derfor køber jeg sjældent nogen. Jeg vil gerne have at de er feminine men også lidt anderledes. Jeg elsker glitrende sten og smukke vedhæng, og som wiccan så må det gerne være lidt mystisk og magisk. De må gerne kunne gøre unikke og personlige.

Da jeg hørte om Spirit Icons fangede navnet min opmærksomhed med det samme. Jeg blev straks nysgerrig og ville se hvad de kunne tilbyde. Det er ikke det hele der falder i min smag, men der er nogle halskæder, armbånd og ringe som jeg synes er fantastisk smukke. Det må gerne være fint, simpelt og "slankt", men samtidig gerne med masser af glitrende sten som nævnt tidligere.

Det fantastiske ved disse smykker er, at det er lidt som andre kendte smykker, hvor man kan sammensætte dele så det bliver helt som man ønsker det, men disse er alligevel lidt anderledes. Det er nemlig ikke helt de traditionelle vedhæng som man kender dem.
Der er to typer for designs - Der er "Kappen" som jeg kalder den hvor man kan sætte små "Knapper" i og så er der "Medaljonen" man kan åbne op og sætte en lille hale på og lukke fast igen.

Jeg har været så røvheldig at få fingrene i en "Medaljon" i halskæde-kategorien og et vedhæng til den. Det skulle gerne være en simpel halskæde, men også en med små sten i. Synes den er FANTASTISK! Og så blev jeg så glad for at se at man kunne få en månesten som vedhæng. Det er jo lige noget der går direkte i mit wicca-hjerte.

JEG. ELSKER. DEN!

Ikke nok med at selve smykket er unikt, så er låsen på kæden lige så speciel. Den kan justeres i 3 længder med denne super smarte lås. Åhhh! Kan ikke komme mig over hvor lækre deres smykker er! Glæder mig til at gå med denne halskæde og sammensætte den med fine outfits. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)