Blogger Spotlight #2 - Junior Grauballe


Så er det blevet tid til endnu en blog-anbefaling, og denne gang bliver det en helt ny blog jeg viser frem. Hun har været igang et par måneder ifølge hendes blog-arkiv, og jeg synes allerede at det ser ud til at blive en rigtig spændende blog at følge. Hun skriver i hvert fald nogle gode indlæg og har nogle rigtig fine billeder i dem også. Ved ikke om hun er en helt grøn blogger, men hun er stadig meget ung, og har rigtig mange gode år foran sig.

Så jeg vil sige held og lykke til Junior Grauballe, og ser frem til at se hvordan din blog udvikler sig. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Tusind tak for at de ville anbefalde min blog! Det gjorde kun min dage endnu bedre! :D
    Din blog er super fin og elsker dit natur-tema. Din blog er virkelig spændene og fascinerende!
    Endnu en gang tak! Håber dig alt held og lykke :)

    Vi snakkes ;)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)