Bog Shopping


Av av av... Kan næsten høre min bankkonto ryste i bukserne. :P Men så er det godt at jeg har tjent de penge ind igen, som jeg har brugt her de sidste par dage. Jeg har nemlig været henne og købe bøger - og masser af dem. :P Var træt af at min "The Vampire Diaries"-serie ikke var fuldendt, og da jeg så kunne få de 8 af dem brugte og derfor meget billigt og den sidste fra forholdsvis ny, så slog jeg altså til. :D Og så købte jeg de sidste af Fallen-serien også samt et par enkelte bøger fra andre serier jeg også "samler" på, så nu mangler jeg ikke så mange længere. Dog er der nogle stykker der endnu ikke er udgivet, men så er det godt at man kan ønske sig dem i julegave. :D

Det er meget rart at jeg kan få "færdiggjort" lidt af de serier jeg læser. Har stadig 3 af slagsen der er "igang" og de 2 af dem mangler der kun 1 bog af, og så er det bare den sidste jeg skal have købt resten af i løbet af de næste par år. Dejligt. :D Så masser af læsning på vej til mig. Og så må vi se om jeg skal starte op på nogle nye serier derefter. Men så er de heldigvis 100% færdige og udgivet til den tid, så man bare kan købe dem på én gang.

Men nu er det altså også slut med bogkøb for denne gang. :P Det er rigeligt med 15 bøger på vej. *Hahahahahah*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)