Jeg har brug for nogle coral-farvet sneakers


Jeg har før nævnt at jeg ELSKER lækre farverige sneakers, og jeg vil så gerne have nogle flere. Har en gang i juni skrevet et indlæg hvor jeg viste nogle rigtig fine af slagsen, men de er stadig ikke kommet hjem i min størrelse, så jeg har været henne og lede lidt videre. Og nu er jeg jo lidt glad for farven koral denne sommer, så selvfølgelig skal jeg da have et par sneakers i den farve!

Så jeg blev ellevild da jeg fandt disse hos Spartoo. Dem jeg bare eje! Så de er blevet gemt i kurven og bliver bestilt hjem lige så snart der er penge nok på min konto derinde - hvilket der gerne skulle være kort tid efter I læser dette. Wheeee! Det bliver så nice at få dem hjem! Håber de passer godt i farven til de 2 trøjer jeg har der er koral-farvede. :D Hvis ikke, så gør det slet ikke noget, for uanset hvad så bliver det ikke noget problem at sammensætte nogle fede outfit-looks med disse.

Hvordan har I det med farverige sneakers? Skal de være neutrale eller må der gerne være lidt spark i farven på dem?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)