Find en god pris online

Der er nogle stykker der meget forsigtigt har spurgt hvor jeg har mine erotiske bøger fra, og jeg synes det er synd at folk er så "bange" for at tale åbent om emnet "sex". Det er jo så naturligt?! Og et par stykker har i samme forbindelse også spurgt om jeg ved hvor man kan købe en god vibrator. De har dog holdt deres spørgsmål i mailen, da de ikke vidste om det var noget de ville have ud offentligt. Jeg synes dog det er nogle gode spørgsmål og jeg ved at der sidder mange derude bag skærmene som inderst inde også sidder og tænker over hvor man kan finde sådanne ting billigt, og gerne online da de helst ikke vil gå ind i en fysisk butik. Til det kan jeg så svare at dildo-priser.dk er en god side hvorpå man kan finde billigt legetøj. Der er dog ikke bøger og de cremer jeg har til intimbarbering, som der også er blevet spurgt efter, men der er meget andet.

Jeg indrømmer gerne at jeg har været inde og kigge efter noget lækkert til mig selv. Som single synes jeg helt sikkert at man skylder sig selv at have lidt forkælelse, men er man i forhold, så synes jeg da det er en dejlig måde at spice forholdet op på, så kan ikke se hvorfor nogle folk bliver så forarget over noget så naturligt. Især når det bliver skrevet på en blog. Så bliv endelig forarget. :D Jeg er bare et menneske.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Ja, der findes mange gode sider som sammenligner priser, men desværre ikke så mange inden for sexlegetøj - men det kommer nok :-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)