En lille tegning af en Drømmefanger

Jeg stod og skulle bruge noget kreativt og meget personligt til noget der snart bliver vist her på bloggen, så jeg måtte igang med blyant og kuglepen. :D Lagde så billedet af tegningen ind i Photoshop og så blev der smidt farver på, og VOILÁ! Her er så hvad der blev ud af det. Min helt egen personlige drømmefanger som indeholder lidt af det jeg elsker. Skønne blå, grønne og hvide farver, en rævehale, katteøre, et gevir, fine fugle, en nøgle, triquetra-tegnet og så et fint silkebånd. Der var selvfølgelig flere ting jeg gerne ville have haft med i, såsom efterårsblade, efeublade, diamanter osv, men det ville simpelthen blive for voldsomt, så jeg valgte at stoppe der hvor jeg gjorde.

Synes selv tegningen er blevet super fin, og overvejer at farvelægge den rigtige tegning og indramme den og hænge den et eller andet sted i lejligheden. Og nu hvor jeg alligevel havde lavet den i grafik-fil, så bliver den nu også brugt som min startskærm på mobilen. :D Glæder mig til at vise hvad jeg skulle bruge denne tegning til.

(Og ja der er "Copyright"-tekst i transparent over tegningen, da folk har det med at have for lange fingre)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)