Maya Banks - Breathless #1


Så er det blevet tid til lidt "hygge"-læsning igen. *Hehe* Denne gang er det "Breathless"-serien af Maya Banks. Jeg elsker at titlerne ligger op til lidt spænding, og man bliver nysgerrig efter at finde ud af hvad de dækker over. Man starter med "Gnist", derefter kommer "Glød" og til sidst er der "Ild". Nøjagtig som processen i et bål - og som optakten til hed sex. :D Eller det er i hvert fald sådan jeg gerne ser at det er. :) Man vækker en gnist (kan være kemien mellem de to personer der er involveret), som bliver til gløder (man tænder på hinanden) og det ender så i buldrende ild (man har super hed sex). :D Ja det er altså det som titlerne giver mig associationer til. Så disser bøger ville bare være i min samling, og jeg måtte så skaffe dem hjem.


"Gabe, Jace og Ash er tre af landets rigeste og mest magtfulde mænd. De er vant til at få alt, hvad de vil have. Alt."
I første bind - "Gnist" - af denne trilogi følger vi Gabe. Han drømmer om at virkeliggøre en fantasi han har om en kvinde, han tidligere ikke har været i stand til at få. Hun er nu moden, så der skal andre boller på suppen.

Jeg elsker at vi ser historien fra begge sider i disse bøger, for det gør at man får et mere intimt kendskab til hovedpersonerne. Det gør bøger super interessante og det er faktisk dem jeg holder mest af at læse.

Jeg har et lidt had/kærligheds-forhold til denne historie. Jeg synes det er en sød historie, at han har ville have Mia, som er hans bedste vens lillesøster, i så lang tid, men ikke har haft "muligheden", da hun ikke var moden nok til at det ville være okay. Han er bange for at sætte deres venskab på prøve, men nu hvor hun er moden nok, så har han svært ved at tæmme sin længsel efter hende. Og fra Mia's side af, så har han også været en del af hendes fantasier. Så de længes begge utroligt meget efter hinanden.

Det der så irriterer mig er den magtkamp der er. At magt og penge bliver brugt på den måde den gør. Det er nok fordi jeg selv ser det som nedværdigende, men det er der jo nogle mennesker der tænder på, og fred være med det. :) Penge og status er bare ikke så ophidsende for mig. Men det er en intens og hemmelighedsfuld affære de har med hinanden, og jeg kan godt lide at det seksuelle og intime bliver beskrevet som det gør. En fin balance imellem det beskidte og det uskyldige.

Ser frem til at læse de næste to.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)