Nu med et personligt cover fra PrintOnCover.dk


Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige cover-typer som man kan designe selv - Hårde cases og skins - men har endnu ikke haft muligheden for at designe mit eget silikone-cover, så da jeg fik muligheden for det hos PrintOnCover.dk, så sprang jeg altså til. Og det var så til dette cover at jeg tegnede min fine drømmefanger. Jeg havde faktisk ikke forventet det store, da dem man køber online ofte slet ikke er særligt pæne, men jeg må nok sige at jeg er positivt overrasket over dette.

Der er dog én ting som jeg er lidt ked af, og den har I nok allerede lagt mærke til, og det er at selve designeren på deres site og resultatet ikke helt er placeret ens. Desværre er noget af min tekst derfor væk pga hullet til kameraet. Det var ellers placeret godt under i selve designeren, men sådan blev det så ikke. Det er ærgeligt, men det er ikke så mange HTC One covers de får igennem derinde, så de ville lige kigge på hvor fejlen lå. Dét er satme lækker service. :D Så nu må vi se hvad de finder ud af. Men der er det jo godt at folk som jeg kan teste det for dem, så de kan få rettet op på det hvis de kan finde årsagen.

Men derudover så er jeg virkelig glad for denne type cover. Den dækker siderne 100% og går faktisk også lidt ind over fronten, så den beskytter siderne og hjørnerne rigtig godt. Og så er silikonen gennemsigtig, og det synes jeg faktisk er super lækkert. Ofte bliver det nemlig ikke så pænt hvis de har en fast farve, for det gør at det ser meget billigt og ikke særligt lækkert ud. Så at det er gennemsigtigt synes jeg er virkelig lækkert.

En anden virkelig lækker ting ved dette cover er at der er "hætter" til de udgange der er i telefonen. Altså til lader og headset. Ofte så ender der jo med at komme en masse skidt og stads i de huller og det er virkelig ulækkert og ikke særligt godt for selve telefonen, så at der er indbygget dette i dette cover er virkelig en lækker bonus. Dét havde jeg ikke lige forventet. Da coveret stadig er meget nyt og stift, så kan knappen til at tænde telefonen godt være meget stram og næsten umulig at få trykket ned, men håber dette er noget der bliver bedre med tiden.

Så den endelige vurdering er at jeg godt kan anbefale jer at teste deres designer ud, for jeg er virkelig overrasket over kvaliteten af det cover jeg har fået hjem. Bortset fra fejlen af placeringen af designet, men derudover så er det virkelig et lækkert cover og det giver en rigtig god beskyttelse af selve telefonen. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)