Hjemme fra operationen


Så er min længe frygtet operation overstået. Fik ikke sovet ret meget i nat, men tænkte at det nok ikke gjorde så meget, da jeg jo kom til at sove under operationen.
Havde sat vækkeuret til 5 forskellige tider i morges. Først kl 5 hvor jeg skulle spise, men den sprang jeg over. Den næste 8:20 da Tobias fra Radio HLR havde givet besked om at der var en lille hilsen til mig omkring klokken halv ni. Var super sødt af ham. :) Den næste igen var kl 9 hvor jeg skulle stå op - 9:15 skulle jeg i bad og 9:30 skulle jeg dope mig med piller.
Da klokken blev 10:15 kom mine forældre og hentede mig, og så gik turen mod Svendborg. Vi kørte så forbi en stor brand i Vester Skerninge og senere blæste en masse brandbiler, ambulance og politibil forbi os. Sikke en start på dagen.

På sygehuset blev jeg taget med ind i et andet venteværelse end det jeg havde bedt mine forældre vente i da jeg ville give besked om at jeg var kommet. Spørg lige om der gik lidt panik i mig der. Havde jo ikke kunne give de gamle besked! Men fik lov til at have telefonen med ind så jeg kunne give dem en kort besked.

Ikke ret længe efter blev jeg hentet og smidt op på sengen. Der var utroligt mange mennesker overalt og imens jeg fik lagt slange i hånden tog de blodtryk, vaskede min arm, gav mig iltmaske på, skulle smide puder under mine knæ, spænde benene fast osv osv osv. Tænkte bare "Shiiiiit!" Alt for mange ting på samme tid. *Hehe* Da de så begyndte at give mig morfin gik det stærkt. De gav mig noget at sove på og pludselig blev kroppen helt varm og jeg blev lidt rundtosset og BANG! Så var jeg væk! Og jeg siger jer at jeg sov pisse godt. :D

Følte ikke jeg havde sovet ret længe da jeg hørte en sige "Så må du godt vågne op Anne-Mette" og pling så var jeg vågen igen. Dog lidt groggy men det gik hurtigt væk. Men SHIT hvor havde jeg hjernedødt mange smerter. Har aldrig oplevet noget lignende. Så det var rart da de smertestillende begyndte at virke. Dog vil de nok komme igen senere, så dem jeg tager fra nu af tager kun toppen af smerterne og det ser jeg virkelig ikke frem til. Så en sygemelding i 6 uger står den på nu - om kommunen vil det eller ej.

Er hos mine forældre natten over i tilfælde af at der skulle ske noget. Måtte under ingen omstændigheder være hos mig selv alene, så tager lige en overnatning her. :) Og det er IKKE nemt at skære kød ud! :P Måtte få min mor til det. *Hahhahahah* Pinligt.

Nå jeg vil slutte af for i dag. Vender tilbage i morgen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Av for den... :( tænkte på dig i dag skatbas. Håber det er den første men også sidste operation du skal igennem. Smertestillende er guld værd nu. Kys Og kram

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)