Blogger Spotlight #3 - Mie Kristiansen


Så er det blevet tid til endnu en bloganbefaling. :D Denne gang har jeg valgt at Mie Kristiansen skal ind i spotlightet. Selvom jeg slet ikke er til den måde BloggersDelight har valgt at bloggernes sider skal opbygges på, så formår Mie alligevel at skrive nogle indlæg der er spændende nok til at jeg vil gå ind og læse med. Også selvom de mange reklamer kan give mig grå hår.

Hun skriver om sin hverdag, mode og andre ting som hun vælger at anbefale sine besøgende. Super lækre billeder, og så er det dejligt at "være med" når hun er rundt og opleve en masse spændende ting. :D Jeg elsker især når hun er på tur med veninderne og det ser altid så super hyggeligt ud. Ville ønske vi havde lidt flere spændende seværdigheder her på Sydfyn, så jeg kunne gøre det samme, men her er der lidt dødt på det område. Medmindre man har råd til at rejse efter det sjove. :D Men super hyggeligt at læse med og så er hun jo bare en super sød pige. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)