Maya Banks - Breathless #3


Så er det blevet tid til lidt "hygge"-læsning igen. *Hehe* Denne gang er det "Breathless"-serien af Maya Banks. Jeg elsker at titlerne ligger op til lidt spænding, og man bliver nysgerrig efter at finde ud af hvad de dækker over. Man starter med "Gnist", derefter kommer "Glød" og til sidst er der "Ild". Nøjagtig som processen i et bål - og som optakten til hed sex. :D Eller det er i hvert fald sådan jeg gerne ser at det er. :) Man vækker en gnist (kan være kemien mellem de to personer der er involveret), som bliver til gløder (man tænder på hinanden) og det ender så i buldrende ild (man har super hed sex). :D Ja det er altså det som titlerne giver mig associationer til. Så disser bøger ville bare være i min samling, og jeg måtte så skaffe dem hjem.


"Gabe, Jace og Ash er tre af landets rigeste og mest magtfulde mænd. De er vant til at få alt, hvad de vil have. Alt."
I tredje bind - "Ild" - af denne trilogi følger vi Ash. Han søger en kvinde der kan udfordre alt det han vidste om dominans og begær.

Jeg elsker at vi ser historien fra begge sider i disse bøger, for det gør at man får et mere intimt kendskab til hovedpersonerne. Det gør bøger super interessante og det er faktisk dem jeg holder mest af at læse.

Ash er lidt frustreret over endnu ikke at have fundet en kvinde der lever op til det han søger. Hans bedste ven og Gabe har nu fundet deres, så han er rastløs. Men han møder Josie, som i modsætning til hans tidligere kvinder ikke lader sig påvirke af hans charme og penge. Det tænder ham og han vil for alt i verden vinde hendes opmærksomhed for hun er spændende og det bliver lidt en vild jagt.

Desværre føles det lidt som om forfatteren med denne bog bare gerne ville have den hurtigt overstået, for der er ikke så meget spænding og aktion, og den virker måske en smule flad i forholden til de to tidligere bøger i serien. Det "sexede" er næsten gemt helt væk i denne bog. Synes jeg er virkelig synd, for slutningen er rigtig godt udført. Hun får samlet alle 3 par og man får en rigtig fin afslutning på deres kamp for kærligheden og deres tilknytning til hinanden parene imellem. Så dejligt med de sammenflettede plots og man har et lille smil på læben når man vender den sidste side og lukker bogen sammen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)