Alt alt alt for varm dag!


Jeg er og bliver virkelig aldrig et sommermenneske. Føj for den lede. Men Cathrine og jeg tog alligevel chancen og begav os ned mod byen. Vi fortrød det på vej hjem igen, for hold nu op hvor var det dog bare ikke til at holde ud. Men vi smuttede ned til et lille lokalt loppemarked - desværre var der ikke ret meget spændende, så vi smuttede videre ned i byen efter en slushice. Vi tænkte at det kunne hjælpe på varmen, men det var kun imens vi drak den. Derefter var det ulideligt igen.

Turen hjem gik langs havnen, og det var næsten ikke til at holde ud da der ikke var ret meget blæst. Skulle så lige ind forbi Rema 1000 da jeg skulle have handlet ind til aftensmaden og der udnyttede vi lidt at de havde store kolde bokse stående. Vi hang ind over dem det meste af tiden derinde. *Hahahahah* Men skulle jo lige køles en smule ned inden jeg igen skulle ud og slæbe på tunge varer hjem. Og jeg må da også sige at jeg næsten var smeltet da jeg kom ind af døren. Nøøøiiihhhhh det er slemt i dag. Ser ikke frem til hele næste uge med dette klamme vejr. Øv bøv altså!

Kan I holde det ud? Ja som I kan se, så kan jeg ikke. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)