Film jeg gerne vil se i biffen


Havde jeg pengene til det, så ville jeg gerne ind og se disse film i biffen. De ser så fede ud, og så er der jo også lige et par stykker der er med i en større film-serie som jeg "følger", så de skal selvfølgelig også ses. Åhhh hvor ville jeg dog ønske jeg havde penge til både bus og biff, så var jeg der meget dette efterår og sen sommer. :D Eller hvis jeg kunne vinde nogle konkurrencer hvor man kan vinde biograf-biletter. Har jeg jo gjort før. Kunne være jeg skulle undersøge om der er sådan nogen oppe lige nu. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Hvis du får mulighed for det, så skal du helt klart se "abernes planet"! Den er SÅ god! Jeg var bange for, at den ville ødelægge noget for mig, men den var virkelig god!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)