Gør mig klar til en masse ting


Selvom jeg har holdt søndag og intet praktisk lavet what so ever, så har jeg alligevel planlagt en masse for de næste mange weekender. Derudover så har jeg planer om at tage noget op igen, som mange nu savner fra min side af PLUS at jeg her i aften og i morgen skal have lavet noget til en fødselsdagsgave. Rengøring og andet praktisk kommer til at foregå ved siden af alt det, men hold nu op der bliver drøn på. :D

Synes dog at der er længe til før jeg kan komme igang med de rigtig spændende ting, som jeg kan dele med jer på bloggen, men sådan er det nok bare når man ingen tålmodighed har. :) Tiden kan pludselig godt gå aaaaalt for langsomt. Og synes godt nok også at naturen er længe om at tage efterårsfrakken på så man kan komme ud og skyde nogle fede billeder. KOM NU I GANG! :P I kan godt spotte min mangel på tålmodighed, ik? *Hahahaaha*

Men nu hvor jeg alligevel bare skal sidde og vente og ikke har noget videre spændende at berette om, så vil jeg lade den utroligt overdrevet kælne prins komme op og ligge i armene på mig efter at være blevet stoppet til med lækker kattefoder, og så vil jeg hygge med film i flimmerkassen og fingrene lidt nede i cernitten. Hygge derude!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)