Ting jeg ville elske at opleve dette Efterår


Åååhh der er så mange ting jeg gerne vil opleve her i efteråret. Nogle ting bliver der ikke råd til, men hold nu op hvor kunne det være fedt at prøve at opleve bare én gang i livet. :P Og så er der nogle ting jeg er i tvivl om, om man overhovedet kan herhjemme i lille kedelige Danmark, men hvis man kan, ville det da være en super fed oplevelse at få med i livs-rygsækken.

Mange ture i den gyldne natur - gerne store skove
Der er desværre ikke de store smukke skove heromkring længere. Stormene sidste år sørgede for at det lig'som blev ødelagt. Så vi har desværre ikke nogle smukke skove vi kan tage ud og gå rundt i, medmindre vi tager bussen en 30-40 min den ene eller anden vej. That sucks! For hvis der er noget jeg elsker, så er det at gå ture i skoven om efteråret når træerne stadig har gyldne blade, men samtidig har smidt en mass ned til os på jorden. Elsker at gå og kigge efter svampe og andre ting i skovbunden og sidde stille og lytte til alle dyrene der trisser rundt imellem stammerne og i buskene. *Suk* Det er simpelthen så hyggeligt. Så jeg håber jo lidt at en med bil har lyst til at hente og køre tilbage nogle gange her i efteråret, så man kan komme ud og besøge nogle skove der kan give mig denne tilfredsstillelse.

På græskar jagt på markerne
Dette er ikke noget jeg har hørt om at vi har gjort herhjemme endnu - i hvert fald ikke her på Fyn. Dette er meget udbredt i det Amerikanske og jeg er skide misundelig. Det ser så pisse hyggeligt ud når man sidder og surfer på nettet og støder på gallerier med billeder af disse begivenheder i efteråret. Græskar i lange baner i flere kilometers længder. Og græskar i alle former og farver. Aih men det er sku da drømme scenariet for mig på denne årstid. Så kunne man få en masse lækre af slagsen med hjem til dekorationer, udsmykninger på altanen og så et par stykker man så kunne lave om til lanterner. SERIØST! Heaven! :D

Halloween arrangementer på Fyn
Jeg har endnu ikke hørt om at der skal holdes noget på Fyn endnu, og det er virkelig en skam. Det eneste jeg ved der er hvert år er Horror Night på Valdemar Slot, men det tager flere timer i bus og det er røv dyrt. Det kunne da være fedt, men igen er det for stor en udgift for en der ikke render rundt med en guldske i røven. *Suk* Så desværre bliver der nok ikke nogle fede Halloween arrangementer i år. Havde faktisk lidt håbet på at der var noget på Egeskov Slot, men nej. Der står intet i deres kalender. Virkelig skuffende, for de gange hvor de har holdt noget, har jeg ikke haft mulighed for at komme med, så det er en virkelig stor skuffelse at der ikke er noget i år, nu hvor jeg ville have muligheden for at kunne deltage. Øv øv og atter øv.

Halloween i Tivoli
Dette er så det som jeg ved at jeg ikke får råd til. Rejsen fra Sydfyn til København er svinedyr, og så er det jo heller ikke billigt at komme ind i Tivoli og på ingen måder billigt med drikkelse og spise derinde hellere. Så det er helt udelukket, MEN! Det kunne være PISSE HAMRENDE FEDT at opleve - bare én gang i mit liv!

Så der bliver desværre ikke meget at se frem til her i efteråret - selvom jeg havde glædet mig som et lille barn til jul. Det er trist og det påvirker faktisk en del humøret. Hader at alt handler om penge og at Danmark pludselig er så besværligt at komme rundt i. Øv altså. Mit skønne efterår bliver desværre ikke så fantastisk som håbet alligevel. Men håber da at der vil ske et par gode ting alligevel som kan redde alt det sure. Mon ikke? :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

12 kommentarer:

 1. Jeg ville sådan ønske for dog at du ville komme til at opleve Halloween i Tivoli! Har selv oplevet det 1 gang for et par år siden da jeg blev inviteret der ind af en tidligere veninde, så hyggeligt og spændene især hen på aftenen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh ja... En hel dag derinde kunne virkelig være lækker. :D Det er ikke så meget for gyset osv jeg gerne vil derind, men det er mere hyggen i det. Omgivelserne osv. :D

   Slet
 2. Hvis du på en eller måde finder pengene til at komme her over og indgangen til Tivoli. Så smører jeg gerne en madpakke, som vi kan spise på plænen der inde. -så bliver det heller ikke helt så dyrt 😊

  Jeg ville nyde at vise dig rundt der inde.

  Du kunne evt. Tage toget kun til Ringsted, så kan jeg hente dig der. Jeg ved ikke om det er billigere, men det er en mulighed 😊

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være super hyggeligt. :D Og super sødt af dig at tilbyde det. Det gav lige et par glædestårer. <3

   Slet
 3. Man kan altid finde noget at se frem til søde og jeg vil meget gerne på nogle ture i skoven og ud og opleve noget af efteråret sammen med dig. Jeg har også altid gerne ville opleve tivoli ved Halloween, den der bro er bare så dyr.. øv.. Hvorfor har vi ikke snakket om roadtrip før.. så kunne vi ha nået at spare op til en tur til KBH. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt. :D Så må vi håbe at der kommer en del solskinsdage så naturen virkelig kan blive smuk at gå rundt i.
   Og ja det er lidt en skam. Og det er ikke fair at turen over broen skal være så dyr. Men det kunne være vi skulle gøre det til næste år så. :D

   Slet
  2. Jeg krydser så meget fingre for et smukt efterår. føler virkelig vi blev snydt sidste år ;)
   Jeg er frisk på en tivoli tur næste år.. så skal vi bare huske at spare godt op til et ordenligt roadtrip. :P

   Slet
  3. Der er ved at være meget vi skal spare op til.. ha ha :D

   Slet
 4. Nu har jeg været til halloween i Tivoli flere gange, og det er ærlig talt ikke så spændende. Ideen er god, men der er myriader af skrigende/råbende/dumme børn og uduelige forældre. Det ødelægger det ret meget. Der er hverken uhygge eller stemning, det er bare et kommercielt stunt ligesom deres juleshow.

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? Har ellers hørt meget godt om det derinde. Men det er da øv hvis der ikke engang er bare en lille smule hygge over det.

   Slet
  2. Det kan godt være jeg bare er for allergisk overfor børn til at kunne nyde det. Men det er ikke så godt som jeg synes de blæser det op til. Og dem jeg har været med derinde har været enige i det.
   Så hellere et godt, gammeldags slot ;) Det ved man hvad er.

   Slet
  3. *Hehe* Det kan være. :P Jeg er nu heller ikke så begejstret for børn. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)