Dette anbefaler jeg fra Yves Rocher


Nu har jeg været medlem af Yves Rocher lige så længe jeg kan huske. I hvert fald siden jeg var MEGET ung, og jeg har været glad for det altid. Selvom de har mange af de ting de havde dengang endnu, så kommer der hele tiden noget nyt også, og det er simpelthen bare så fedt! Jeg handler dog ikke så meget derfra længere, da jeg jo bor for mig selv og har en masse regninger der skal betales hver måned, så der er ikke råd til så meget længere, men så er det jo lækkert når der pludselig kommer en Yves Rocher rabatkode på mailen eller via de breve man får som medlem. Sidder faktisk lige for tiden og venter på at modtage et sådan brev, for jeg mangler nogle brynpenne, og det er indtil videre kun dem fra dem som jeg kan bruge. Dem jeg har fra MUA er alt for bløde og det fungerer bare ikke for mig. Så jeg venter på brev så jeg kan bestille nogen hjem. Kunne selvfølgelig også gøre det online, men det er altså lidt hyggeligere via brev-ordre. :P

MEN! Det der var meningen med dette indlæg er at jeg gerne vil anbefale lidt ting til jer, som jeg selv bruger og som jeg virkelig elsker. :D OG gøre jer opmærksomme på at de lige pt. har en rabatkode der giver 50 kr ekstra at handle for hvis man køber for mindst 250 kr og det skal så gøres inden d. 28 september. Så sæt igang! :D Koden er: FALL50
Som sagt så er deres brynpenne dem som jeg helst vil bruge. De er dyre, men de har den rette konsistens til min smag. De findes i 4 nuancer og jeg bruger den helt lyse og den helt mørke - netop fordi jeg gerne vil have et mere naturligt resultat ud af det. Derudover så er deres løse pudder også en som jeg har brugt i MANGE år og som jeg har været glad for længe. Denne blander jeg med min HD powder fra ELF og får den perfekte farve ud af. Så den kan jeg også varmt anbefale.

Noget andet som jeg har brugt i en del år er deres ansigtspeeling, og jeg elsker at gøre lidt lækkert for huden. Denne er rigtig god fordi kornene ikke er for store men heller ikke for små. Og nu hvor vi snakker om ansigtspleje, så er deres muddermaske til ansigt og hår bare AWESOME!!!! Der er bare et eller andet magisk over denne. Tør næsten ikke bruge den dog da jeg ikke vil løbe tør for den, men... kan jo bare købe en mere. *Hahahahhaha*

Sidst men ikke mindst så er det en ret ny vare jeg gerne vil anbefale jer, og det er den nye eau de toilette i luminelle serien. Det er en Limited Edition, så det er ikke en de har for ever, så hvis man vil have fingrene i den, så er det nok en god idé at gøre det nu. Og jeg siger jer, jeg elsker den. :D Har så mange af disse som jeg har kunne få fat i i forskellige varianter efterhånden som de udkommer. Elsker deres friske dufte. :)

Så ja.. Det var det jeg gerne ville anbefale jer fra Yves Rocher, og er I ikke allerede medlem, så synes jeg I skulle gøre det. Det er gratis og I skal kun af med penge når I bestiller noget derinde fra - hvilket jo lidt siger sig selv. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Jeg har også den peeling - den er skøn og dufter fantastisk!
  Den duft - er den sød, frisk, eller skarp? Elsker så nogen søde blomster dufte men også friske noter :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den nemlig :D
   Den er lidt skarp men også sød. En dejlig blomster-duft. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)