Hvad vil de ende ud med at blive?!


Sidder i nogensinde og tænker over hvad andre bloggere I følger ender ud med at være i fremtiden? Jeg her i hvert fald flere gange taget mig selv i at tænke over det, når jeg sidder og læser med på deres blogs. :D Det er dog ikke alle som jeg kan forestille noget med, men der er da nogle stykker hvor jeg godt kunne se dem som værende noget bestemt i deres fremtid. Det er slet ikke sikkert, at det er det som de selv tænker på, men ud fra deres personlighed og det de deler på deres blog så kunne jeg godt forestille mig disse ting. *Hehe*

Den første er Cathrine, og hende ser jeg som en kvinde med en 10-20 katte om 10 år fx. Hendes kælenavn "Crazy Catlady" skal jo ikke være for ingenting. *Hahahahahahah*

Mette kunne jeg godt forestille mig fik en hobby forretning på et tidspunkt. Hun elsker at rode med kort og andre kreative ting, så jeg kunne godt se hende bag disken i sådan en forretning. Og der ville være rigtig mange ting hun selv har lavet derinde. :) Sådan en rigtig hyggelig alt-muligt-butik.

En anden person som også er super kreativ både når det kommer til indretning, men så sandelig også smykker, det er Linda. Hende ser jeg som en super dygtig og succesfuld smykkedesigner i hendes fremtid. Hun er allerede godt på vej synes jeg. Elsker mange af hendes personlige kreationer og hun kunne virkelig tjene gode penge på det hvis det var den vej hun ville gå.

Mia Malene er en af de bloggere som jeg godt kunne se med sin egen restaurant på et tidspunkt. Hun laver noget virkelig lækkertudseende mad og er også rigtig god til at få taget nogle gode og lækre billeder af maden. Tænderne løber i hvert fald i vand over nogle af dem. Mums altså! :D

Mie er jeg overbevist om godt kunne blive en knalddygtig pædagog. Kan ikke helt huske om det faktisk er det hun gerne vil være, men det kunne jeg altså godt forestille mig. Hun ville i hvert fald også være rigtig god på udflugter med børnene da hun elsker at komme ud og se og opleve ting.

Endnu en af de kreative der godt kunne få sin egen lille biks med hjemmelavede ting er Jeanette. Hun prøver rigtig mange ting af for tiden og lige pt er det det med at hækle. Og hun er jo ved at være pænt god til det. Så hun kunne også gå hen og blive en af de der kvinder med en lille forretning hvor der bliver solgt hjemmelavede sager. :D

Jeg må endelig ikke glemme Charlotte, som jo er min søster - hvis ikke det er gået op for jer endnu. :P Hun er lige pt igang med uddannelsen som sygeplejerske og at hvad jeg kan høre og se, så kunne hun blive en pisse dygtig sygeplejerske. Hun har altid haft problemer med det sociale og der kan også godt drille den dag i dag, men hun er simpelthen så dygtig til sit fag, at jeg føler hun faktisk nyder det. Dog er der nogle ting der driller lige pt, men jeg håber at hun holder modet ved lige og ikke dropper det. For hun er nået så langt og jeg er så stolt af hende.

Rikke og Katja er de to som jeg vil betegne som garvede bogorme. Hvis ikke de ender ud som forfattere så er jeg helt 110% sikker på at de kommer til at arbejde med bøger ude i fremtiden. Enten med egen bogforretning eller også som store boganmeldere. Og dem er vi jo glade for, for uden dem, så ville vi jo ikke vide hvad der er godt og skidt at læse. :D

Joan bliver en multikunstner. Eller det tror jeg i hvert fald. :D Hun har sin helt egen stil og det kunne godt gå hen og blive hendes varemærke den dag hun bliver en kendt kunstner. Synes hun udvikler sig fra år til år og det er en fornøjelse at følge med i.

Sidst men ikke mindst, så er der Nina som er helt fantastisk bag et kamera. Jeg er slet ikke i tvivl om at hun bliver en virkelig fantastisk fotograf og jeg tror også at hun bliver en af dem som får sit navn trykt i neon. *Hehe* Altså at hun bliver kendt for sit arbejde - thumbs up for det!

Det var dem som jeg lige havde en lille idé om, og som jeg mange gange har siddet og tænke på hvad de kunne ende ud med at blive i fremtiden. Synes det er lidt hyggeligt at sidde og forestille sig sådanne ting, og så må man jo se om man "er med" når den tid kommer og kan se om det holder stik. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

5 kommentarer:

 1. Skide godt indlæg! Rigtig rigtig godt! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg vil nu gerne garantere at jeg ikke ender med egen boghandel - Eller egen, noget som helst nok. Hele selvstændig-delen af den slags interessere mig ikke. :P Desuden sprang jeg jo fra jobbet som boghandler, og grunden til det, ændre sig nok ikke med årene. Til gengæld håber jeg at du får ret med forfatter-udsigten. Hvis alt går vel satser jeg på at sende første manuskript af sted inden udgangen af 2014 og det ville være virkelig fedt, hvis det blev godtaget. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Se det havde jeg så lige misset. :P
   Men jeg krydser da fingre for den sidste del af det. :D

   Slet
 3. God formiddag søde,

  rigtig godt indlæg:-)
  Vidste ikke Charlotte var din søster.
  Vi er også vilde med Ninas foto evner og kender de fleste andre bloggere:-)

  Hilsner og en god dag til dig fra Maria
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Jo det er hun skam. *Hehe*
   Ja hun er godt nok dygtig.

   Jamen mange tak og i lige måde. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)