Min reduceret Makeup Brush samling


Da jeg her den anden dag sorterede godt og grundigt ud i min makeup-samling, så var det også på tide at få ryddet op i mine makeup brushes. Der var rigtig mange der bare stod i en glasvase og samlede støv, fordi jeg aldrig brugte dem, og det synes jeg var lidt dumt. Så jeg smed dem ud der ikke rigtig var noget værd længere og rensede resten. Jeg besluttede mig så for at beholde dem som jeg selv bruger, eller som jeg bruger når andre skal have lagt makeup, og så skulle min søster have lov til at få resten. Dette er så hvad der er tilbage. Så ja I kan nok gætte jer til at jeg har haft MANGE liggende, for der er stadig en del tilbage. :D Den første bunke er hvad der er tilbage fra 2 store makeup-brush-sæt og nogle enkelte fra Matas hvoraf den ene er fra Nilens Jord. Bruger den ikke ret meget, men ville simpelthen ikke smide den ud :P

Den midterste bunke er det sæt jeg fik fra eBay, som jeg trode jeg ikke ville få da det var flere måneder forsinket. Nogle af dem kommer jeg nok til at bruge fast til mig selv, og så er resten kun til brug på andre der skal smukseres. :D

Sidste bunke er min ELF samling. Det er faktisk disse jeg bruger mest. Jeg elsker deres brushes og jeg vil meget gerne have dem alle sammen og nogle af dem skal jeg have flere af, da jeg bruger dem til forskellige ting og ikke vil blande det sammen. :P Så jeg er stor fan af ELF og deres børster.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Er det pinligtm hvis jeg siger at jeg ikke ejer en eneste? :D Ha Ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahah. Nu bruger du jo heller ikke rigtig øjenskygge som sådan, så nej det er ikke pinligt eller mærkeligt. :D

   Slet
 2. Wow det er en del. Men du bruger jo også makeup hver dag så kan godt forstå at du bruger en del forskellige.
  Jeg har en som jeg næsten aldrig bruger o.O

  SvarSlet
  Svar
  1. I know. :P Bruger det ikke hver dag, men bruger det ofte. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)