Elsker sort sølv - Især i Efteråret


Der er bare et eller andet magisk over det sorte sølv hvis I spørger mig. Det er råt, men kan stadig være feminint og så synes jeg bare det passer perfekt til efteråret og de skønne jordfarver, som vi ser omkring os, og som tøjet har i butikkerne. Udover det sorte sølv, så er rosa guld også blevet meget populært, og det passer simpelthen bare så fint til den sorte sølv og selvfølgelig også de skønne farver. Rosa guld er måske ikke helt så tidsløst som det sorte, så for mig giver det mest mening at købe smykker med den skønne sorte sølv. Og jeg leder faktisk også efter nogle skønne halskæder i det. Gerne nogen der passer ind her i årstiden – måske endda med nogle blade eller gyldne sten. En perfekt halskæde ville i hvert fald være en sort kæde med et vedhæng i sort sølv med rav eller krystalperler i de der gyldne efterårsfarver. Det har jeg dog ikke kunne finde, men et sort blad har jeg fundet og det er bare PERFEKT! Så mangler jeg bare at finde den perfekte kæde til det.

Jeg har fundet det på en smykkeside som hedder Aveny, som jeg ikke havde kendskab til før nu her i dag. Og jeg blev jo lidt nysgerrig for at se hvad de ellers havde derinde, og hold da op en masse lækkert! Ja jeg kunne købe mig fattig derinde. *Hehe* I kan se mere her hvis I skulle være nysgerrige. Jeg gemmer i hvert fald linket til siden til mig selv, for jeg kunne godt finde på at købe noget derinde fra på et tidspunkt. Elsker smykker og bling-bling og det er der jo masser af derinde. Yaih! Elsker at finde sådanne sider.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg er med på bølgen.. Elsker det sorte sølv. Fik en par øreringe sidst år af min svigermor, har desværre tabt den ene øv..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare så fedt. :D Og sikke da en skam at du kun har én tilbage. /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)