Målløs i køen i supermarkedet


Det er ikke så tit at jeg bliver paf af noget folk siger til mig, men jeg skal da lige love for at en ung mand fik mig til at blive mundlam da jeg stod foran ham i køen i Føtex. Jeg står i min egen verden og tænker på en masse ting, som jeg skal huske at få styr på når jeg kommer hjem, og pludselig opdager jeg at der står en ung mand bag mig. Jeg smiler kort til ham og fortsætter så min tankestrøm. Den bliver dog hurtigt afbrudt da han siger noget til mig som jeg ikke lige havde regnet med.

"Du har en virkelig smuk talje."

WHAT!?!?!?! Jeg står først og tænker at der må stå en bag ham, men nej. Der er kun os to. Jeg kigger så på ham og han smiler bare endnu mere. Okay... den var vist til mig den der. Jeg smider så bare en lidt kæk kommentar tilbage til ham.

"Ja store bryster og en stor røv kan
give enhver kvinde en fin talje."

Troede så det var det, men næ nej. Han har ikke planer om at lade den ligge så ham svarer igen:

"Og jeg må sige at du har nogle skønne bryster og en dejlig røv. Så det er jo kun en ekstra bonus."

Der mistede jeg så stemmen. Anede slet ikke hvad jeg skulle sige. Blev totalt mundlam. Han var jo virkelig charmerende og så virkelig godt ud, så havde aldrig regnet med at det skulle komme fra ham OM MIG! Så jeg griner bare lidt og bliver totalt tomatrød i hovedet. Hold da op! Det er virkelig sjældent at jeg bliver så pinligt berørt over at blive rost på den måde og tydeligt vis flirtet med, men ham her. Hubba hubba! Men desværre havde han lige mødt en som han ikke ville droppe inden han gav hende en chance. Ellers ville han ikke ligge skjul på at han gerne ville lære mig bedre at kende. BUT WHY!?!?! Hvorfor skal den slags mænd altid være "optaget"? Nu må der sku da snart være en single en af slagsen til mig. *Hahahahahah* Og han må gerne være lige så hooooot som ham her, for hold da op!

Men han skal da have mange tak for at have givet mig verdens største smil på i dag. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

10 kommentarer:

 1. Det er så fantastisk sådan noget! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahah* Kunne ikke lade være med at grine lidt på vej hjem.

   Slet
 2. Du ser da også lidt foxy ud i dag... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahah* Det er så et billede fra nogle dage siden.

   Slet
 3. Hvor er det fedt!! Hvorfor skriver du dog at tænk han skulle sige det om dig? Så vidt jeg kan se udfra dine billeder er du en rigtig køn kvinde :-)

  Men det er da bare noget der kan sparke humøret i top! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi det ikke ligefrem er noget folk plejer at sige til mig. :P Men ja det booster lige selvtilliden lidt. :D

   Slet
 4. Haha, hvor fedt!
  Jeg blev kaldt 'dame' sidst jeg blev kaldt noget af en fremmed ;) 'vi skal lige holde døren for damen' øhm, okay tak ;) :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dame?! *HAHAHHAHAHA* Den har jeg også fået smidt i hovedet mange gange. Især når der er børn involveret.

   Slet
 5. Syntes det er super fedt gjort :-D .. Meeen ville nu have gjort nøjagtig det samme hvis jeg havde mødt dig i køen i supermarkedet ;-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)