Vi vil gerne renovere udenfor


Min vicevært og jeg gik og snakkede om lidt forskelligt her den anden dag, da vi lige var inde og tjekke en af de tomme lejligheder. Vi snakkede blandt andet om at vi faktisk gerne snart vil have gjort noget ved det udvendige i lejlighederne. Fx vil vi gerne have malet bænkene nede i baggården og så vil vi VIRKELIG gerne have malet væggene ude på altanerne og karme og rammer på vinduer og altandøre. De er godt nok ved at rådne væk, men det ville være rart at kunne få kamufleret det lidt, så vi ikke skal gå og kigge på det grimme hver dag.

Det ville i hvert fald hjælpe en hel del på hyggen derude hvis væggene blev malet. Mine har fx set sådan her ud lige siden jeg flyttede ind. Og jeg er ved at være godt træt af at se på de sorte malerklat-løbere på væggen. Plus at der er mange huller og lapninger, som jeg også gerne ville have malet over så der kommer en jævn og pæn farve over det hele.
Derfor har vi snakket om at foreslå vores udlejer at vi køber noget udendørs maling fra XL-BYG så vi kan gøre bare en lille smule for at gøre det lidt mere attraktivt at sidde og nyde tiden på altanerne. Så jeg krydser fingre for at han ikke er totalt imod det, og at det snart bliver sat i gang. Ellers kan vi først komme til det til næste år. Men det kunne blive så lækkert.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)