Prøver at holde mig selv vågen


Hold da maugle hvor er jeg træt. Men jeg må for Guds skyld ikke falde i søvn på sofaen, for det er vigtigt at jeg kan falde i søvn i nat, da jeg skal tidligt op. Skal jo til Odense, så må hellere sørge for at jeg når bussen osv. :D Glæder mig helt til timerne EFTER sygehus besøget. Skal meget have handlet lækkert ind. :D Men altså... Siden jeg nu ikke må falde i søvn, så prøver jeg at holde mig vågen og det gør jeg bla. ved at høre lidt højt musik og danse lidt rundt herhjemme i søndagstøjet. *Hahahahah* Har taget min skønne trådløse Gizmo Vibe højtaler i brug. Er begyndt at bruge den rigtig meget og jeg ELSKER lyden i den. Den spiller lige så godt som et anlæg (dog uden de store højtalere), så det er virkelig imponerende. Og den kan satme spille højt den lille satan. :D Så hvis jeg får muligheden for det en dag, så skal jeg satme have nogle flere af dem.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)