Vivag Test Panel


For lidt under en måned siden valgt jeg at tilmelde mig et test-panel som skulle teste Vivag-produkter, og kort tid efter fik jeg en mail om at jeg var en af de heldige der ville få tilsendt lidt ting. Hvor dejligt! Jeg er selv fast bruger af Vivag, da jeg synes det er vigtigt at sørge for at ens hygiejne er iorden. Har dog kun prøvet deres sæbe og kapsler før, så servietterne er nye for mig. Og sæben kan man jo altid bruge noget mere af. :D Så jeg blev rigtig glad da jeg modtog denne pakke. Nu går der lige lidt tid inden jeg løber tør igen. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Dejligt at se en der ikke er flov :-) Kan ikke forstå det er flovt at skrive om produkter som blot sørge for at holde os rene og "lækre" i de intime zoner. :-D Jeg brugte også Vivag før, men nu bruger jeg Intima, som er ganske godt :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jo bare ærlig snak og så naturligt. ALLE burde bruge en ordentlig sæbe de intime steder på kroppen. Andet er bare sløseri. :D Intima er det "samme". :D Overvejer også at teste det.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)