Jeg bliver snart nødt til at finde de sko!


Jeg har stadig et håb om at lave min sko-DIY, men jeg har endnu ikke fundet de perfekte slidte støvler jeg kan bruge til det, samt nogle tynde bælter og stofrester. Det er ret frustrerende, for det ville være de perfekte efterårssko. Så jeg har planer om at skulle ned forbi genbrugsbutikkerne her i næste uge. Det kan ikke passe at der ikke på et tidspunkt er nogen jeg kan bruge til dette. Så jeg skal på jagt igen. Det kunne være så fedt at dele med jer herinde nemlig. :D

Det er svært at beskrive hvilken form for støvle jeg leder efter, men selve skoen – altså den nederste del – skal være meget alla disse jeg har fundet billeder af her. Sådan lidt cowboy-støvle agtig, men ikke helt alligevel. Skaftet må gerne være semihøjt som disse også, da det skal klippes op bagpå og brukkes ned om siderne. Igen, svært at forklare. *Hehe* Men jeg kan garantere jer for at de ville blive møg fede hvis jeg fik mulighed for at lave den DIY.

Har fundet disse på en side som faktisk har lidt lækre sko nu hvor jeg lige faldt over den. Har det med liiiige at tjekke ud hvad de ellers har selvom det ikke er det jeg burde. *Hehe* Kunne jo være jeg fandt den perfekte efterårssko til ingen penge. Ik’? :D Men altså, I kan se mere her hvis I vil se hvad de ligger inde med og især tjekke deres Palladiums ud. De skulle vist være ret populære lige nu og der er da også ét par som jeg synes er ret lækre. :D
MEN! Jeg er altså på udkig efter nogle brugte og slidte sko i stil med disse i indlægget. Så jeg må på jagt igen i genbrugerne. Wish me luck!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)