Det bliver en god start på Weekenden


Troede faktisk at det ville blive en lidt kedelig uge det her, men der sker lidt trods alt. Og især fredag ser jeg frem til som det første. Her i Faaborg afholdes der en Græskarfestival og det starter rigtigt onsdag og så på fredag slutter de af med et brag af en hyggelig dag. :D Selve programmet ser sådan her ud:

"Fredag den 10. oktober
Byens butikker slår dørene op til open by night og holder åbent til kl. 21.

Kl. 18.30: Fyns største græskar kåres på Torvet og vinderne af de flottest udskårne findes.

Kl. 18.30 til 21: Fem tryllekunstnere rundt i byen og byder på forbløffende street magic og to ballonklovne sørger for gratis ballondyr til de mindste.

Kl. 19.00 til 22.00: Rædselskabinet i kælderen under Arresten på Torvet. Aktiviteten er KUN for voksne og for større børn i følge med voksne. Der er gratis entré.

Kl. 18.00 til 21.00: FilmFyn og Øhavsmuseet omdanner Torvet til et feltlazaret fra 1864. Rekvisitter fra tv-serien 1864 og elever fra Faaborg Gymnasiums dramahold vil sørge en autentisk historisk oplevelse midt i byen.

Kl. 16.00 til 21.00: Faaborg Malerimuseum har åbent med gratis adgang, aktiviteter for børnene og mulighed for at se særudstillingen "Gensyn - Fynboerne mod nye tider".

Kl. 20.30: Stort fakkeloptog fra Super Brugsen Faaborg. Her uddeles 100 gratis fakler og vægtere, soldater fra kanonérlauget og Horne Mandskor klædt i laser og pjalter vil føre an på turen igennem Grønnegade, Østergade og til Torvet."


Så som I kan se så kommer der til at foregå en masse hygge den dag. :D Og så kommer min søs og hendes kæreste til Fyn søndag. Så bortset fra et møde med sagsbehandler mandag, så skal der tilbringes en masse tid sammen med dem. :) Dejligt!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)