Når kreativiteten forhindrer mig i at få min søvn


Nogle gange hader jeg virkelig, at min kreative hjerne sætter igang når jeg ligger mig ind under dynen for at sove om aftenen. Hele natten lå jeg og tænkte på en tegning og et ordsprog som jeg gerne ville lave, og det gjorde det altså utroligt svært at falde i søvn. Overvejede flere gange at smutte ind i stuen efter min notesbog, men jeg vidste også at gjorde jeg det, så ville jeg ligge hele natten og tegne. Så jeg kæmpede ihærdigt for at falde i søvn.

Derfor var det også utroligt svært at komme op i dag og jeg vågnede med en voldsom hovedpine. Og den blev ikke bedre af at sidde og stirre ned i et papir ved spisebordet imens man prøver at skrible det ned som man fik idéen til om natten. Men jeg blev da færdig og det er blevet farvelagt på computeren, så jeg er glad. :D Godt nok brugte jeg det meste af dagen på det, men... tja.. Sådan noget sker altså en gang imellem. :P
MEN! Jeg havde da også lige en håndværker forbi i dag der skulle kigge på min dørtelefon, så fik da en pause. Hvilket måske var meget godt. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Der ser simpelthen så fedt ud.. Du er virkelig dygtig..
    Håber det er okay at jeg siger det, men hold nu kæft jeg er misundelig.
    Det talent gad jeg virkelig godt at ha.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)