Endnu et par smukke strømpebukser fra ThisSocks.dk


Kan I huske de slangeskinds strømpebukser jeg fik hjem for noget tid siden? Jeg fik også tilsendt disse enkle sorte fra Festival linjen (Amelie 40) fra ThisSocks.dk, og hvis der er noget jeg elsker at have flere slags af, så er det nogle simple sorte strømpebukser. De kan nemlig bruges til alt og fordi de er så simple, så kan de sammensættes med mange forskellige mønstre og strukturer. :D Så jeg er SUPER glad for at jeg også var så heldig at få sådan et par her med.

Det er nok de sorte af slagsen her jeg kommer til at gå mest med, og de sidder bare så lækkert. Intet strammer eller sidder og irriterer, og det synes jeg hurtigt strømpebukser kan gøre pga. de syninger der er i skridtet og rundt om lårerne. Og lårerne hos mig er oftest dem der er mit største problem når det kommer til strømpebukser. Der er altid en syning der sidder og strammer og irriterer og så får jeg hurtigt revet strømpebukserne i stykker fordi jeg så gerne hiver i dem indtil det ikke irriterer mig længere. Og det er virkelig bare sur røv. Så jeg er super glad for at disse passer så godt og at der intet er der sidder og irriterer mig. Så jeg er virkelig taknemmelig over at have fået sådan et par også.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)