Jagten på den perfekte linse


Jeg tager mange billeder med min HTC One og jeg savner nogle gange at kunne tage lidt federe og anderledes billeder, så jeg har i ret lang tid nu været på jagt efter den perfekte linse som tilbehør til min mobil. Jeg har før testet linser der sat på en klemme, men den var ikke egnet til min telefon da kameraet sidder så langt inde på mobilen, samt at kameraet er ret stort på en HTC One så den får bedst lys og kvalitet, så sådan en linse skal jo være ret stor for ikke at lave en sort cirkel rundt om billedet.

Jeg fik så muligheden for at teste en linse fra Onkelbillig, som kunne sættes på via noget magnet, og det ville jo passe bedre til min model.

Linsen er simpelthen så fin og jeg elsker at man kan have den hængende i telefonen ved hjælp af den lille magnet med snor. :D Og magneten man klistrer på telefonen er nem at montere og den holder utroligt godt. Og det bedste ved det hele er faktisk at den er dejligt billig, så alle kan være med her.

Desværre så har jeg samme problem som den første jeg fik hjem og testede. Pga. det store kamera på mobilen, så er selve linsen for lille og laver den der irriterende sorte runde kant på billederne. Øv altså! MEN! Har man planer om kun at bruge billederne til fx Instagram, så er den perfekt, for der bliver billederne jo kvadrate og så kommer de sorte hjørner ikke med. Så det bliver nok der jeg kommer til at bruge linsen. Men folk der har mobiler med mindre kameraer kan bruge denne skønne linse 100% og jeg kan varmt anbefale den.

I kan herunder se hvad jeg mener med den sorte kant:


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. jeg har længe gerne ville ha sådan en og glæder mig til jeg selv får en..
    Håber den passer bedre til min mobil.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)