Jule dekorationer i filt


Jeg er efterhånden blevet spurgt nogle gange hvad det dog er jeg har siddet og brugt så lang tid på at lave til mine forældre de sidste par dage. Og til det kan jeg svare julepynt. Det er jo blevet meget populært at lave de hersens "Gør-det-selv"-projekter og det gælder også for julepynt. Og det er jo så noget som vi har valgt at gøre i år. Der er blevet købt en masse filt ind, og så er produktionen af forskellige kreative ting gået igang. Det er alt fra juletræer i filt, til syltede nisse rumper (som I fik lov til at se sidste år) og så også syltede englerumper, som så er et nyt tiltag i år. :D Og det jeg så sidder og laver er noget pynt i filt til mine forældres pejs. Og jeg synes det skulle være lidt i den Amerikanske ånd, så de får nogle julesokker til selv selv og hundene og så har jeg lavet lidt kristjørn, som så skal pynte på selve den guirlande, som vi har snoet om en farvet lyskæde. :D Det bliver simpelthen så fint.

Dog kan jeg ikke færdiggøre tingene endnu da jeg er løbet tør for fyld, så jeg må fortsætte projektet i weekenden når jeg bragt noget mere ud her senere. Så jeg skal virkelig julehygge i weekenden.

Hvis i derude skulle være interesseret i at lave noget alla dette, så er det bare ud efter noget filt og noget fyld, og så klippe det ud og sy det sammen. Skabeloner behøver I ikke, da det bare er tegnet i frihånd. Det skal jo helst være unikt og noget ingen andre har, ik? :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)