Spa-Søndag


Jeg havde også lidt en spa-dag i går, men det var kun ansigtet der blev forkælet der, så i dag var det også fødderne. :D Dejligt og overvejer en fodmaske her til aften imens jeg ligger og hygger med en bog. Så som I nok kan gætte jer til, så har jeg virkelig hygget mig i denne weekend. :D Også selv jeg begge dage er kommet liiiiidt sent op og derfor ikke har fået udnyttet dagene fuldt ud, men det er jo weekend, så det gør ikke så meget. Så nu er jeg klar til sidste uge i November inden julekalenderen skydes igang næste søndag og der så kommer drøn på her på bloggen.

Der kommer en masse indlæg hver dag og jeg håber at I kommer til at nyde den måned herinde. :D

Jeg vil smidt mig tilbage på sofaen, gøre klar til film om Marie Krøyer senere og inden da vil jeg læse lidt videre. Ha' en forsat hyggelig søndag aften alle sammen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)