Stadig på jagt efter julegaver


Sidder igen i dag og kigger efter julegaver til folk. Synes virkelig det er svært. Det nemmeste ville selvfølgelig være at købe gavekort til de forskellige, men det er også bare kedeligt. Og har givet folk tøj de sidste mange år, som jeg også har skrevet om før, og det er jo ikke lige så spændende hvad gang. Så jeg synes virkelig at det er svært – især i år. Kigger derfor efter en masse andet end bare tøj, men… det er jo utroligt svært ikke at blive fristet selv af de ting man finder frem til. *Hehe* Er også kommet til at klikke et par ting hjem, men det er ikke noget jeg har skrevet på ønskelisten, men fra nu af må jeg hellere tilføje ting til den liste i stedet for selv at købe dem. For det gør også at jeg så rent faktisk har råd til at købe julegaver til andre. Så skal ikke bruge flere penge på ting til mig selv fra nu af.

Men nu vi alligevel lige er ved snakken om tøj, så er efteråret og vinteren jo den perfekte måned til cardigans og strik, og jeg har faktisk kun et par sorte og en i bordeaux og en i navy som jeg fandt i genbrugeren tidligere på måneden, men ville faktisk vildt gerne have nogen i andre farver også. Måske i grå. Ville altså være lækkert, og det skulle være nogle lange nogen som disse fra Esprit.dk som jeg har fundet til at vise som eksempel. De er nemlig dejligt lange, men også i et lidt tyndere materiale så man ikke får det alt for varmt – har jeg det jo med at få. Så hvis jeg finder nogen som disse, så køber jeg dem nok. Men så er det også slut.

Men som sagt, så at der julegaverne jeg skal i jagt på. Så hvis I sidder og har nogle idéer til hvad jeg kan give til folk der har alt, men som ikke må koste alt for meget, så sig endelig til. For jeg er virkelig tom for idéer. Det er primært min far og min mor jeg mangler at købe til.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)