Jeg har lige købt et Juletræ :D


Har forsøgt at læse lidt i dag, men det er ikke helt gået så godt. Hovedet er tungt og jeg har de der trælse kulde- og hede-ture hele tiden, og det er især slemt når jeg får hosteanfald. *Suk* Og næsen bliver bare ved med at være tilstoppet og løber, og jeg har snart brugt 3 pakker lommeletter i dag. Hvor jeg dog hader at ligge syg. Og min kæbe er stadig ramt af kraftige smerter. Dumme dumme dumme manglende tand. Havde det ikke været for den, så havde mit tandkød ikke været blottet der hvor jeg i sidste uge ved et uheld fik tygget et meget sprødt stykke flüte ned. Av for fanden! Så jeg er på smertestillende indtil at knoglen og tandkødet ikke gør ondt længere. Det betyder så også at jeg ikke kan komme igang med min psoriasis-behandling. For jeg må ikke have betændelse i kroppen og være på smertestillende imens jeg tager dem, og så længe jeg er ramt af influenza, så er det ikke så smart. Mit immunforsvar bliver nemlig svækket af pillerne, og så ville jeg jo aldrig (overdrevet) blive fri for denne latterlige influenza. Så jeg venter og ser om jeg er mere frisk i næste weekend. Plus jeg også skal have kontaktet lægen så jeg kan få en fast tid hver uge til blødprøver. Så jeg må vente.

Havde egentlig også taget disse lækkerier frem, da det jo er weekend og jeg ville hygge mig lidt imens jeg læste, men jeg kunne simpelthen ikke spise det. Kunne ikke smage noget. Men jeg må sige at Milka-baren med marcipan er overdrevent lækker. Marcipanen er lækker blød og det er bare mums. Men jeg må gemme den til en dag hvor jeg kan smage noget igen. :P

Men nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen til at læse med dette hoved, sad jeg og kiggede nettet igennem for kunstige juletræer. Jeg har nemlig overvejet om jeg skulle have et stående på gulvet i stedet for det lille hvide i vinduet. Ikke at det ikke er godt nok, men jeg savner et der er lidt større. Det hvide jeg har måler 60cm, og det store grønne jeg har i kælderen måler 150cm, men det er simpelthen for stort. Derfor har jeg været henne og bestille et i 90cm. Og da der var fri fragt, valgte jeg at bestille et par lyskæder også, da de var overraskende billige. Så nu ser jeg frem til at kunne hente det hele om en uges tid.

Var så også lige i kælderen for at se om jeg kunne finde mine juletræskugler, men stort set alle er blevet knust, så jeg har lige været nede og købe nogle nye. Skal nok bruge flere, men det må tiden vise når jeg får træet hjem, for skal lige se hvor meget pynt der skal til. Men jeg glæder mig faktisk allerede lidt. Det bliver nemlig ikke et der fylder det helt store, så der kan findes plads til det. Det bliver fint. :D Ville dog gerne have haft et med falsk sne, men de er simpelthen ikke til at støve op i den størrelse og til en rimelig pris. Så det må bare blive et grønt indtil nu og så må der komme en masse pynt på. :D Glæder mig til at vise jer det her på bloggen når jeg når så langt.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Glæder mig sååå meget til at se dit nye træ med pynt og det hele.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)