Sen aftensmad og afslapning efter en lang dag


Jeg må sige at mit projekt i køkkenet tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, men nu er alle skabe og skuffer blevet vasket ned og der er blevet rykket rundt på det hele. :) Så nu er humøret godt igen. Også selvom jeg mistede min præmie. :P Det er mega sur røv, men det er hvad der kan ske når man bruger face-crap. *Hehe*

Men fordi det i køkkenet trak så meget ud, så kom jeg først igang med aftensmaden her for en time siden, og jeg var lidt nervøs for at den ville blive uspiselig, da de to andre supper jeg købte sammen med denne smagte virkelig afskyeligt. Men kyllingesuppen - som jeg fik i dag - kunne godt spises, og så havde jeg altså valgt at smide lidt grøntsager og lidt mozzarella i. Så det var jo meget heldigt. :D Og til dessert - som jeg skal nyde nu - har jeg købt en risalamande tidligere. Det er jo ikke jul for ingenting, vel? :D

Sidder også lige og kigger på mandelgaven, og jeg synes simpelthen at den er blevet så fin. :D Kunne I tænke jer at jeg skrev et indlæg med forslag til lidt anderledes mandelgaver? Sidder nemlig og overvejer om det er noget jeg skulle gøre i morgen når jeg kan få taget nogle ordentlige billeder af den. :) Synes selv den er ret hyggelig.

Nå, men jeg vil åbne op for desserten og smide mig over i sofaen og slappe af resten af aftenen med lidt serieafsnit. Ha' det fantastisk derude!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)