Vinter Rengøring!


Begyndte at rydde op i mine skuffer i kommoden i nat, og det er så typisk mig. Når jeg egentlig burde ligge og sove, så render jeg rundt og rydder op i hele lejligheden. Ikke smart når jeg fx går i skole, og det gjorde da også at jeg var utroligt træt mange dage. Men nu når jeg ikke skal noget som sådan, så gør det ikke så meget, bortset fra at det jo vender op og ned på min døgnrytme. Men i nat skete det altså igen. Nåede dog at stoppe mig selv inden det gik alt for meget amok. Men nu er jeg begyndt igen hvor jeg slap. Dog er jeg startet i køkkenet denne gang. Og det skal gøres, for det uheld jeg havde med kloakvand fra overboen i sommers, det er gået i mine køkkenskabe, så alt der er deri skal ud og sorteres. En masse skal smides ud og så skal madvarer væk fra den side af køkkenet. Har allerede måtte smide en masse kattemad ud fordi det var sat til med svamp. Det er virkelig sure penge at spilde på sådan noget.

Og så er jeg også en smule vred på Facebook, fordi jeg netop har mistet en præmie i en konkurrence, fordi deres lortesite ikke har gjort mig opmærksom på at der var nogen der havde nævnt mig i en kommentar hvor jeg er blevet udtrukket som vinder.

Så jeg er pænt irriteret. Det var nemlig en lækker velvære-præmie. Men det gør jo bare at min holdning til Facebook bliver ved det samme, nemlig at det er noget værre lort og mange ting går i hårdknude derinde fordi det ikke virker optimalt. Man bliver også pludselig venner med folk man ikke har godkendt og bliver medlem af grupper man ikke har bedt om.

Mit humør startede ellers med at være fremragende i dag hvor jeg har hygget mig med at handle ind til mandelgaven, og så blev det bare ødelagt pga. sådan nogle små irriterende ting. Men håber det var nok uheld for i år. Gider ikke mere nu. Nu vil jeg være glad og i julestemning og nyde de sidste dage vi har tilbage af 2014. :D Og det hjælper også en smule på humøret at få ryddet lidt ud i mine ting. Får jo ikke brugt så meget som jeg har, så bare videre med det til genbrugeren eller ud i containeren. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)