Dagens Jule Gæst - Kathrine JohansenByd velkommen til
Jeg hedder Kathrine, er 19 år, jeg ejer bloggen www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk, som jeg bruger rigtigt meget af min tid på.

Hvad kan få dig i julestemning?
Det kan julemusik, helt sikkert. Der er intet bedre end julemusik, som spiller nonstop i radioen når det er December, og det er jo altid de samme, så man kan synge med på dem. Julepynt kan også få mig i stemning, og julebag.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
At man er mere sammen med sin familie, da det hører julen til, at man er sammen om tingene, og hvis man ikke ser sin familie så tit, kan det være julen som får dem bragt sammen igen, det er fantastisk. Jeg er virkelig et familie menneske, så når min familie er sammen, er jeg i mit S!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Skal jeg være ærlig, så elsker jeg at få gaver og at få noget jeg har ønsket mig i rimelig langtid. Men samtidig med det, så synes jeg virkelig også det er skønt at se lykken i andres øjne, når de får gaver de ønsker sig, Så jeg kan godt lide at give gaver, men også at få.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
At blive kysset under en mistelten, hm! Jeg tror at jeg er blevet kysset på kinden et par gange, ellers har jeg dog ikke prøvet det. Men det kunne da være hyggeligt at prøve, hihi.

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største ønske er nok at få et objekt, til mit Canon kamera, ellers er det nogen Nike sneakers - jeg har ønsket mig i en længere periode.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
I år skal jeg holde jul, hos min familie i Hjørring, Alle mine søskende, deres børn, og en masse flere. Der er intet mere hyggeligt eller bedre, end at være samlet med hele familien, på sådan en stor dag om året. Jeg har ikke holdt jul med mine søskende, og dem i flere år, så det skal nok blive en fantastisk jul i år, med fart på og gode gaver - håber jeg, hihi.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)