Dagens Jule Gæst - Simone MarstrandByd velkommen til

Jeg hedder Simone, er 23 år & bor på Østerbro med min skønne søn Elias på 2 år. Jeg har en skøn kæreste som jeg ser så tit jeg kan. Til dagligt studere jeg til socialrådgiver i Hillerød & i min fritid blogger jeg på min blog www.smarstrand.blogspot.dk, tegner & prøver at udleve alle de kreative ideer jeg har i mit hoved :)


Hvad kan få dig i julestemning?
Det der kan få mig julestemning, er når de har hængt julelysende op på strøget, når jeg går i ned for at handle & man kan købe chokoladejulekalendere i oktober – så begynder jeg allerede at glæde mig & kan næsten ikke vente til jeg kan hente julekassen op fra kælderen, men venter dog til den 1 december ;)


Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det bedste ved julen for mig er alt den kærlighed den indebærer, at folk får øjnene op for de svagere medmennesker i samfundet – det er vel et slags julesammenhold :)

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg elsker både at give & modtage gaver, men faktisk kan jeg allerbedst lide at give dem, jeg er ret god til at opfange i løbet af året hvad folk de mangler/ønsker sig – fordi det bedste er at se ens kæres store smil når man har købt noget de virkelig har brug for eller bare virkelig gerne ville have & at man så faktisk huskede det.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Jeg mindes faktisk ikke at have fået et kys under en mistelten, der har aldrig rigtigt været tradition i min familie for at have en hængende – men jeg syntes da det er en sød & romantisk idé, & hvis jeg stod under en håber jeg da min kæreste ville give mig et kys ;)

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største ønske til jul er at alle bare har en dejlig dag & at jeg kan nyde dagen med alle dem der betyder mest, der er ikke lige noget jeg ønsker mig helt vildt – så skulle det være en billet til Copenhell’15 :)

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg skal holde jul hjemme hos mig! :o Så jeg skal lave julemad, pynte juletræ & alt hvad der høre med! Jeg glæder mig helt vildt til det, det bliver sammen med min søn, mine brødre, mor, far, min onkel & hans kæreste – Det er anden gang i mit liv jeg skal stå for juleaften & er helt sikker på det nok skal blive helt perfekt – men lidt præsentationsangst har man vel :)

God jul til alle jer der ude! :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)