2015 vil blive min te-år - håber jeg

Jeg er normalt ikke en der laver nytårsfortsætter, for jeg overholder dem aldrig. Men i år har jeg lavet en lille undtagelse. Det er egentlig ikke et nytårsfortsat, men mere en ting jeg vil prøve at gøre mere i fra nu af. Det er nemlig at jeg skal drikke noget mere te. Jeg er jo begyndt at kunne lide det, så hvorfor ikke få gjort det noget mere? Jeg burde også lære at drikke kaffe, men jeg synes bare ikke længere om smagen. Kan være jeg skal prøve noget forskelligt, inden jeg finder den rigtige kaffe, men… tja.. Føler mig lige pt mere sikker med teen. :D

Og når nu det kommer til te, så har jeg længe set og hørt folk snakke om de der detox te, og at de skulle være rigtig gode, så jeg tror faktisk jeg vil prøve dem. Ikke fordi jeg gider gå voldsomt op i sundhed, for det er bare ikke mig, og jeg kan ikke fordrage når folk bliver fanatiske og ikke tænker på andet. LEV DOG LIVET!!! Men en gang imellem er det meget godt at få renset ud i kroppen, og hvis man kan gøre det ved at drikke te, så er det jo bare super perfekt og lige i min boldgade. :P Har ikke rigtig fundet så mange steder man kan finde det, men fik kendskab til siden nu3 for noget tid siden, og de ligger inde med to slags, og det er ikke fordi det er så voldsomt prismæssigt, så det kunne godt være at jeg køber min første igennem dem.

De har nemlig også mine elskede vitamin well – jer der har fulgt med i noget tid, ved at jeg drikker en del af dem - men desværre så er deres udvalg derinde lige pt af udløbet holdbarhedsdato, så jeg må vente med min bestilling og se om de får et nyt parti hjem. For jeg skal da have nogen med hjem. :D Plus at de har nogle ting fra mærker jeg gerne har ville prøve længe, så det kunne være man skulle gå lidt amok derinde. *Hehe* Så ja… Jeg skal have bestilt deres to slags detox te og vitamin vand når det bliver muligt. Så fra og med i dag, skal jeg blive bedre til at drikke te, vitaminvand, saft og isvand i stedet for cola og andet sodavand. Ikke at jeg drikker ret meget af det i forvejen, men… ja.. Det kan altid blive bedre. :)

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

1 kommentar:

  1. Du er godt klar over, at de der "vitamin vand" indeholder ligeså meget sukker, som en sodavand ik? Det er ikke et sundere alternativ. :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)