Cosmo har fået lidt snacks

Da jeg var på apoteket tidligere, smuttede jeg lige hurtigt ind forbi dyrehandleren, som ligger lige ved siden af, for bare lige at kigge og se om de havde noget som jeg bare måtte have med hjem til Prinsen. De har stadig ikke noget af det legetøj han foretrækker, så der måtte jeg desværre gå tomhændet fra hylderne. Men så tænkte jeg at jeg ikke skulle gå helt hjem uden noget, så jeg smuttede lige forbi "gratis snack"-reolen og tog et par poser med, og da jeg så står og snakker med den unge pige ved disken, så finder hun lige endnu en pose frem til mig, som hun synes han skulle prøve. Og normalt må man kun gå derfra med én pose. Se dét var da bare luksus. Så nu har Prinsen lidt luksus-tørfodder han kan få en gang imellem. :D Lækkert lækkert lækkert!


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)