Tror jeg har et eller andet med Staedtler

Jeg er faktisk blevet spurgt flere gange hvad jeg foretrækker når det kommer til skriveredskaber, og der må mit svar nok være Staedtler. Det har ikke altid været sådan, men det er det blevet. Har faktisk ikke købt andet de sidste 5 år, såå... :P Det er jeg blevet ret glad for. Det er især deres fineliner der har været skyld i det, for dem har jeg brugt lige så længe jeg kan huske. Købte dem for første gang i 4. eller 5. klasse, og siden har jeg virkelig elsket de farvede af slagsen. Det var altid dem jeg sad og tegnede med, og det er det stadig den dag i dag. Det betyder så også at man får brugt dem ret hurtigt op, og de er jo ikke ligefrem billige, men de er satme gode. :D

For et par år siden prøvede jeg så at købe nogle af deres farveblyanter. De er heller ikke dårlige. :) Og for ikke så længe siden købte jeg min første pakke med kuglepenne i forskellige tykkelser, da jeg gerne vil mere igang med det dersens zentangle-halløj. Plus at det ville være at foretrække nu jeg gerne vil mere igang med at tegne. Tror nemlig at det kunne være en god form for terapi når min aggression er på toppen. Såå... Jeg endte faktisk med at købe en mere. *Hahahahah* Og i denne uge fandt jeg mine foretrukne viskelædere og i Rema 1000 fandt jeg en lille pakke med kuglepen, fineliner, stiftblyant og overstregstus. Satme iorden! :D Var slet ikke klar over at de lavede sådan nogle pakker. Så den er nu blevet et fast inventar af mit penalhus, og jeg får klart brug for den når jeg starter skole igen.

Så hvis der skulle være nogen der skulle være i tvivl, så er staedtler det jeg foretrækker at skrive og tegne med. ;)

Translate posts in the bottom of my site

4 kommentarer:

 1. De er virkelig også bare de aller bedste.. tror jeg er nød til at ha mig nogle nye snart..
  Vil så gerne prøve at lave en zen-doodle her i år.. jeg er virkelig ikke god til at tegne, så det bliver en udfordring. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er igang med to. Den ene dropper jeg nok at lave videre på, men er igang med en i min kalender. :) Det er hyggeligt at lave lidt på en gang imellem. Og man behøver nemlig ikke at være god til at tegne.

   Slet
  2. Jeg håber jeg en dag få modet til at kaste mig ud i det :D

   Slet
  3. Bare start med nogle krydseduller.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)