Ting jeg altid gør #9

Det er ikke engang fordi jeg bruger min telefon ret meget, men batteriet er ikke hvad det har været længere. :P Jeg er ikke så god til at lade telefonen løbe helt tør for strøm så den bliver slukket, og jeg tjekker jo ret ofte Instagram, Twitter og bloggens Facebook-side. Samt netbank og hvad man ellers lige tjekker på telefonen. Og det bruger jo også en del strøm. Men at skulle oplade hver dag og nogle gange lige lyn-lade i løbet af dagen er sku irriterende. :P Men sådan er det jo. Når jeg en dag skal have ny mobil (hvilket nok bliver en HTC One M7 igen eller måske M8'eren), så bliver jeg nødt til at vænne mig til at lade den løbe tør osv. Simpelthen for at holde batteriet længst muligt i live.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)