Jeg vil gerne slappe af denne weekend

Det blev slet ikke til den dag jeg havde planlagt. Ville gerne have farvet mit udgroning i dag, samt have ordnet lidt praktiske ting og lavet lidt spa-hygge, men... da jeg stod op i morges besluttede jeg mig for at rydde godt og grundigt op på min Facebook-profil. Jeg vil ikke rigtig bruge den længere, men jeg er tvunget til at have den, da jeg så ellers ikke kan have min Facebook-side til bloggen her kørende. Så der er stadig lidt billeder derinde, men ellers bliver der ikke slået noget op på væggen. Samt at jeg så stadig kan besøge de grupper og stuff som jeg ellers besøger en gang imellem derinde. Men det betyder så også, at alle statusser og opslag kommer op inde på Facebook-siden til bloggen plus indlæggene herinde fra selvfølgelig. Så det er hvad jeg primært har fået gjort i dag.

Besluttede mig så også for lige hurtigt at få handlet, så jeg har lidt mad til weekenden. Så behøver jeg nemlig ikke at tage nogle steder. Så kan jeg nøjes med at koncentrere mig om mig selv. Og nu hvor jeg ikke fik spa-hygget i dag, så bliver det i morgen. Først en gang hårfarvning, så lidt fodbad, ansigtsmaske osv. Super hygge. Og har også været henne og købe lidt snolder da det var billigt i dag. Så nu skal der bare hygges og blogges en gang imellem. Og ses en masse film og serier. Er påbegyndt et "X-Men"-marathon, så der er til en masse timer deri. :)

Håber I andre får en god fredag aften. Ville gerne have nydt lidt bobler i dag, men skal tage mine psoriasis-piller, så det er no-go. Så jeg må nøjes med noget iskold cola eller hyldeblomst-saft. Men det er nu også lækkert nok når det skal være lidt noget andet end vand.
Nå men jeg smutter. Karry-suppen kalder.

Translate posts in the bottom of my site

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)