Sidste bog i "House of Night"-serien

Som nogle af jer nok kan huske, så nævnte jeg i min sidste vlog i Julekalenderen, at jeg havde bestilt den sidste bog i "House of Night"-serien, fordi jeg ikke fik den i julegave, og i dag modtog jeg den med posten. Det er lidt trist at tænke på, at der ikke kommer flere, men der er nogle bøger der er knyttet til serien, som man så kan købe, men dem venter jeg lidt med endnu. Men det betyder så også at jeg langt om længe kan få læst denne og få afsluttet endnu en laaaaaang serie. :) Ved ikke om det bliver endnu, da jeg stadig venter på en bog jeg skal have læst her i Januar, men... jah.. Dette bliver klart nr. 2 jeg skal have læst i år.

Men som sagt, så er serien slut og der er ialt 12 bøger i denne. Skønne bøger og det har været hyggelig læsning i en del år. :D Så glæder mig til at finde ud af hvordan den slutter.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)