Min nye belysning til vlogs og billeder

Mellem Jul og Nytår valgte jeg at bestille nogle dagslys-pærer og købte nogle brugte lamper på Gul&Gratis. Jeg har nemlig virkelig længe gerne ville have en bedre lys-opsætning til når jeg vlogger og til når jeg tager billeder. Jeg er godt træt af at være afhængig af dagslys, og det bliver endnu sværere når jeg starter skole igen, for med over en times kørsel hver vej, så spilder jeg ret meget af dagen hver dag. Samt at jeg nogle gange også gerne vil kunne tage produktbilleder eller optage vlog om aftenen, men jeg har så dårligt lys i lejligheden. Men det er forhåbentlig fortid nu, for med de ny pærer og genbrugslamperne, så har jeg muligvis fundet en super billig løsning, fremfor at skulle investere en formue i rigtig studio-lys osv. Selvfølgelig vil jeg gerne have noget ordentligt med tiden, men som en start er dette rigtig fint - hvis det altså fungerer. Men det skal tjekkes på onsdag, når jeg alligevel skal gøre mig klar til at tage til møde om aftenen. :D Så fingers crossed people!

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)