Weekenden gik så hurtigt

Er det bare mig, eller er denne weekend ikke bare gået ufatteligt hurtigt? Det er altså ikke helt fair. :D Er slet ikke klar til en ny uge. Og er da slet ikke klar til alt det jeg skal nå. Men skal ikke noget i næste weekend, så må bare se frem til et par dage der, hvor jeg kan slappe af, forkæle mig selv og bare... jah... Koble af. Hvilket jeg får brug for, for mødet med kommunen er ikke noget jeg ser frem til. Min angst kører på max lige for tiden og jeg knækker sammen på de mest irriterende tidspunkter - midt i køen i Føtex, imens jeg har en samtale med min vicevært, når jeg snakker i telefon... Ja... på de mest uønskede tidspunkter. /: Absolut hader det.

Men forsøger at tænke på noget andet i aften. Er begyndt at se "Teen Wolf" igen og har frådet noget Ben & Jerry's. Lige hvad jeg har haft brug for.

Håber I andre har haft en god weekend, og at I i det mindste er klar til en ny uge. :D

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

4 kommentarer:

 1. Uh nej.. En uge i hverdagens tegn er ikke noget jeg glæder mig til.. Tæller allerede ned til næste weekend! Kan i øjeblikket ikke sove om natten pga for mange tanker og nu skal man jo tidligt op igen, ikke smart kombi..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hader tankerne om aftenen/natten. De ødelægger også min søvn dagligt lige pt. Men det er nok min angst der er mest skyld i det. Håber dog du har fået sovet lidt mere. :)

   Slet
 2. Sender en masse gode tanker og varme kram..
  Skal vi ikke aftale at den der angst vi begge døjer med, at den godt kan rejse a helved til nu. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vil ikke skride selvom jeg har truet den på livet. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)