En tur ned igennem Memory Lane

Jeg var tæt på at gå igang med den sidste bog i "Fifty Shades"-serien, men vidste, at hvis jeg gjorde det, så ville jeg ikke ligge den fra mig igen før en gang i nat når jeg skal i seng. Så jeg besluttede mig i stedet for at finde min iPod frem samt kamera, og så gå mig en lang tur i den friske luft.
Da jeg nåede parken besluttede jeg mig for at tage en meget længere gåtur og gå forbi min gamle folkeskole. Har ikke været der i... ja det var Januar 2008. 12 år! Og hold da op der er sket meget deroppe! Det er stadig noget gammelt lort, men der er mange udbygninger og nye bygninger rundt omkring. Det er sku lidt sjovt at komme tilbage.

Smider mine billeder ind i Galleriet, men I får dem også lige her. :D Klik på dem for større.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Super fine billeder. Får helt forårsfornemmelser (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mangler lige lidt flere grønne knopper på buske og træer og flere blomster inden jeg kan komme i forårshumør. :D Men det varer ikke længe.

   Slet
 2. Lyder som en hyggelig tur.. :D
  Håber vi kan gå en lang tur sammen i Faaborg en dag.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)